Suntem o prezență solidă pe piața avocaturii de business

Reputația Protopopescu, Pușcaș și Asociații (PPA Legal) are la bază experiența uneia dintre primele societăți profesionale de avocați înființate după 1995 în România, evoluând în mod constant de-a lungul anilor și devenind în timp un nume cu o prezență solidă pe piața avocaturii de business și a serviciilor de reprezentare legală.

Activitatea PPA Legal este asigurată de un nucleu de trei avocați parteneri, având fiecare peste 20 de ani de vechime în profesie, care coordonează, independent sau în comun, echipele de avocați organizate pentru gestionarea fiecărui proiect. Susținerea operațiunilor și proiectelor clienților se realizează în mod uzual de echipe formate din doi avocați. Combinând cunoștințe solide cu o vasta experiență în domeniu, reușim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții și strategii juridice pentru atingerea obiectivelor stabilite. Această abordare ne-a ajutat să dezvoltăm și să menținem parteneriate și colaborări de lungă durată cu nume importante din cele mai dinamice și atractive industrii din România.

Practica PPA Legal acoperă principalele arii ale avocaturii de afaceri. Suntem activi și implicați în managementul componentelor juridice ale operațiunilor curente sau ale diverselor proiecte, în principal în industrii reglementate precum: FMCG, retail, agricultură, producție, distribuție, comercializare și promovare de bunuri de larg consum și medicamente, dezvoltare imobiliară (proiectare, autorizare, execuții de lucrări, managementul vânzărilor și/sau închirierilor proprietăților), servicii financiare (asigurări de viață și non-viață, fonduri de pensii, investiții financiare).

Ariile noastre de practică principale cuprind dreptul societar, cel al afacerilor și dreptul comercial, concurența și protecția consumatorilor, contracte specifice activităților curente de afaceri ale societăților, dreptul muncii și securității sociale, proprietate imobiliară (publică și privată), proprietate intelectuală, soluționarea disputelor (litigii și arbitraje interne), insolvență, fuziuni/divizări și achiziții, finanțarea și managementul juridic al proiectelor etc.

Siguranța pe care o oferim zi de zi clienților prin acțiunile și soluțiile juridice puse în practică le oferă acestora încrederea de a-și propune planuri și de a-și materializa visurile.
Siguranța pe care o oferim zi de zi clienților prin acțiunile și soluțiile juridice puse în practică le oferă acestora încrederea de a-și propune planuri și visuri mai îndrăznețe.