Termeni și condiții

Bine ați venit pe Website. Acesta este proprietatea Protopopescu, Pușcaș și Asociații – Societate civilă profesională de avocați.
UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

Utilizând Website-ul, veți găsi informații cu privire la echipa Protopopescu, Pușcaș și Asociații – Societate civilă profesională de avocați, activitățile desfășurate de Protopopescu, Pușcaș și Asociații – Societate civilă profesională de avocați pe piața serviciilor juridice din România, precum și cu privire la ariile de practică în care echipa Protopopescu, Pușcaș și Asociații – Societate civilă profesională de avocați, activează. În plus, Website-ul conține știri, articole și alte materiale care pot viza evoluții semnificative sau actualizări înregistrate în legătură cu cadrul legislativ aplicabil în România, jurisprudența europeană  și națională etc.

PROTECȚIE ÎMPOTRIVA VIRUȘILOR

Protopopescu, Pușcaș și Asociații – Societate civilă profesională de avocați, depune toate eforturile pentru a verifica și a testa materialul oferit de acest Website în toate etapele de producție. De asemenea, recomandăm ca utilizatorii să ruleze un program antivirus pentru toate materialele descărcate de pe internet. Protopopescu, Pușcaș și Asociații – Societate civilă profesională de avocați, nu își asumă responsabilitatea pentru orice pierdere, întrerupere sau deteriorare a datelor sau a sistemului dumneavoastră, care pot interveni în timp ce navigaţi pe Website-ul Protopopescu, Pușcaș și Asociații – Societate civilă profesională de avocați.

RECUNOAȘTEREA PROPRIETĂȚII

Website-ul oferă fiecăruia dintre utilizatorii săi posibilitatea de a accesa conținutul furnizat pentru uzul personal al utilizatorului.

Prin prezenta sunteți de acord că Protopopescu, Pușcaș și Asociații – Societate civilă profesională de avocați, este proprietarul exclusiv al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra conținutului Website-ului, inclusiv asupra articolelor, textului, fotografiilor și ilustrațiilor. De asemenea, sunteți de acord că nu veți folosi astfel de materiale în nici un fel, cu excepția cazului în care ați primit în prealabil, în mod expres, acordul scris al Protopopescu, Pușcaș și Asociații – Societate civilă profesională de avocați,.

COMENTARII, ÎNTREBĂRI ȘI FEEDBACK

Dacă trimiteți o solicitare prin e-mail la un anumit contact sau la o adresă generală de contact identificată pe Website-ul Protopopescu, Pușcaș și Asociații – Societate civilă profesională de avocați, vom folosi datele dumneavoastră personale obținute prin intermediul comunicării pentru a răspunde solicitării dumneavoastră.

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Anumite date personale sunt colectate prin intermediul Website-ului. Detaliile privind prelucrarea de către Protopopescu, Pușcaș și Asociații – Societate civilă profesională de avocați a unor astfel de date personale sunt disponibile în Politica de confidențialitate.

RECRUTARE

Dacă aplicați pentru o poziție în cadrul Protopopescu, Pușcaș și Asociații – Societate civilă profesională de avocați, prin intermediul acestui Website, CV-ul sau alte informații pe care ni le furnizați vor fi utilizate exclusiv pentru examinarea solicitării dumneavoastră, conform prevederilor din Politica de confidențialitate.

CLAUZĂ DE NERĂSPUNDERE

Website-ul poate conține link-uri către site-uri și surse care nu sunt proprietatea noastră. Protopopescu, Pușcaș și Asociații – Societate civilă profesională de avocați nu are niciun control asupra acestor site-uri și a resurselor găsite în cadrul acestora și, prin urmare, nu va fi răspunzător pentru disponibilitatea acestor site-uri, nici pentru conținutul, publicitatea, bunurile, serviciile, informațiile sau alte materiale disponibile pe aceste site-uri, pentru funcționalitatea sau performanțele acestor site-uri sau pentru încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală sau a altor drepturi care apar în cadrul acestor site-uri. Accesând site-urile indicate, confirmați că ați înțeles posibilele consecințe ale accesării site-urilor indicate și acceptați termenii și condițiile de mai sus.

Acest Website este furnizat în scop informativ și nu constituie consultanță juridică și/sau fiscală. Informațiile nu au ca scop înlocuirea consultanței juridice oferite de un avocat specializat în aria de practică necesară în speța dumneavoastră.

MODIFICĂRI ALE TERMENILOR ŞI CONDIȚIILOR

Dacă Termenii și condițiile se modifică în orice mod, vom plasa o versiune actualizată în această pagină. Actualizarea periodică a acestei pagini vă asigură că sunteți întotdeauna conștienți despre tipul informațiilor pe care le colectăm, despre modul în care le folosim și în ce circumstanțe le utilizăm, şi, dacă este cazul, dacă le transferăm sau nu către alte persoane.